• Snelle levering
  • 14 dagen retourneren
  • Gratis verzending vanaf €49,95
  • Veilig online betalen
  • Scherpe prijzen
  • Hulp nodig? 0485-800814

XL Rolstoel Aktiv X4

Extra brede rolstoel met draagcapaciteit tot 160 kilo

Levertijd: Binnen 3 werkdagen thuisbezorgd.

€ 482,27
€ 482,27

Ik wil meer informatie

Productbeschrijving

De XL Rolstoel Aktiv X4 is een luxe rolstoel om incidenteel tot full-time te gebruiken, voor zwaardere gebruikers met een gewicht tot 160 kg.

De XL Rolstoel Aktiv X4 heeft een lichtgewicht aluminium inklapbaar frame en is hierdoor gemakkelijk te transporteren en op te bergen. De XL Rolstoel Aktiv X4 is in hoogte verstelbaar. De armsteunen kunnen eenvoudig naar achter worden geklapt en worden verwijderd. De armsteunen zijn voorzien van een comfortabele zachte PU (polyurethaan) vulling. De rugsteun kan naar beneden worden geklapt en de voetsteunen en achterwielen zijn afneembaar door een gemakkelijk quick release mechanisme. Hierdoor kan de XL Rolstoel Aktiv X4 snel en eenvoudig in de auto worden geplaatst! 

Verder beschikt de XL Rolstoel Aktiv X4 over 2 plastic zijpanelen die de kleding beschermen, een zit- en rugkussen van zwart nylon, 200 x 38 mm PU grijze voorwielen en een veiligheidsgordel die met één druk op de knop open gaat. De kunststof voetplaat is in hoek verstelbaar en door het bijgeleverde losse kunststof plateau zit de gebruiker nog comfortabeler. De spanning van de rugleuning is door middel van klittenband aan te passen. De rugleuning heeft een comfortabele gewatteerde hoes om de gebruiker voldoende ondersteuning en comfort te bieden. De XL Rolstoel Aktiv X4 is uitgerust met anti-tip wielen voor extra veiligheid en een tilpedaal om een eventuele verzorger te helpen de rolstoel over een stoeprand te bewegen.

In het optiemenu kunt u een keuze maken voor de breedtemaat.


Specificaties XL Rolstoel Aktiv X4: 

Kleur: metallic blauw 
Zitbreedte: 56 of 61 cm 
Zithoogte: 47,5 - 51 cm 
Zitdiepte: 43 cm 
Hoogte rugleuning: 43 cm 
Banden: massief zowel voor als achter 
Neerklapbare, spanbare rugleuning
Gewicht: 17,7 kg 
Transport gewicht: 12,4 kg 
Max. gebruikersgewicht: 160 kg