• Snelle levering
  • Zicht termijn van 14 dagen
  • Gratis verzending vanaf €75
  • Veilig online betalen
  • Scherpe prijzen
  • Hulp nodig? 024-8480257

Wie zijn wij

Fijn dat u een bezoek aan onze website brengt. Namens Zorg en Gemak heten wij u van harte welkom!

Wij zijn Floris & Nicky, de trotse oprichters van Zorg en Gemak en specialiseren ons op het gebied van rolstoelen, thuiszorgproducten en hulpmiddelen voor ouderen en hulpbehoevenden.

Graag vertellen wij u hoe Zorg en Gemak is ontstaan en wat wij op het gebied van zorg voor anderen willen betekenen. Ons idee voor Zorg en Gemak werd geboren uit het bezoek wat een van ons bracht aan oma in Italië 2 jaar geleden. Oma was woonachtig op de 8e verdieping van een flat en door haar leeftijd niet meer zo goed ter been. Maar gedurende dit bezoek kwamen ook de andere ongemakken waar zij dagelijks mee te maken had snel naar voren. Zo was o.a. het opendraaien van een potje groente al een hele opgave! Ze sprak daar zelf bijna niet over, het hoorde er allemaal bij en ze accepteerde het hoe het was. Daarnaast was de buurvrouw er ook nog, die hielp wel als het echt niet lukte.

Dit aanzien en vooral dit ongemak zette ons al snel aan het denken. Het verkrijgen van informatie over thuiszorgproducten, de levering ervan enz. waren de punten waar wij in korte tijd tegenaan liepen en waar wij zo onze mening en ideeën over hadden. Het kon anders, het kon beter en sneller. We hebben deze ideeën dan ook uitgewerkt en zo kwam Zorg en Gemak tot stand.

Aangezien wij weten als geen ander hoe prettig het is om de juiste informatie te verkrijgen over een product, te weten dat u gekozen heeft voor een product met een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding, het fijn is om direct contact te kunnen leggen met de webwinkel die aan u levert, zijn dit o.a. een aantal zaken die wij binnen Zorg en Gemak sterk handhaven. Daarnaast zijn wij voortdurend op zoek naar de nieuwste zorgartikelen om zo het assortiment zo uitgebreid mogelijk te houden.

Want uw gemak is toch onze zorg?


Praktische informatie:

Onze artikelen worden meestal binnen 2-3 werkdagen geleverd. U kunt via Ideal, overboeking of PayPal betalen. U heeft als consument altijd recht op 14 dagen zichttermijn.

Wanneer u vragen heeft over onze producten of over een bestelling kunt u contact opnemen met onze klantenservice welke op maandag t/m vrijdag is geopend van 10.00uur t/m 20.00uur. Buiten de klantenservice kunt u ons altijd bereiken door een email te sturen naar info@zorgengemak.nl. Wij streven erna uw email binnen 24 uur te beantwoorden.

Ons kantoor is gevestigd te Wijchen.   

Natuurlijk staan wij open voor uw suggesties en/of opmerkingen. Mocht u iets missen in ons assortiment of op zoek zijn naar een bepaald artikel dan kunt altijd contact opnemen met onze klantenservice. Samen met u zoeken wij een passende oplossing.

Uw Gemak is onze Zorg!