• Snelle levering
  • 14 dagen retourneren
  • Gratis verzending vanaf €49,95
  • Veilig online betalen
  • Scherpe prijzen
  • Hulp nodig? 0485-800814

Wie zijn wij

Fijn dat u een bezoek aan onze website brengt. Namens Zorg en Gemak heten wij u van harte welkom!

Wij zijn Zorg en Gemak (onderdeel van Scholten Hulpmiddelen), wij specialiseren ons op het gebied van rolstoelen, thuiszorgproducten en hulpmiddelen voor ouderen en hulpbehoevenden.

Aangezien wij weten als geen ander hoe prettig het is om de juiste informatie te verkrijgen over een product, te weten dat u gekozen heeft voor een product met een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding, het fijn is om direct contact te kunnen leggen met de webwinkel die aan u levert, zijn dit o.a. een aantal zaken die wij binnen Zorg en Gemak sterk handhaven. Daarnaast zijn wij voortdurend op zoek naar de nieuwste zorgartikelen om zo het assortiment zo uitgebreid mogelijk te houden.

Want uw gemak is toch onze zorg?


Praktische informatie:

Onze artikelen worden meestal binnen 1-2 werkdagen geleverd (tenzij anders vermeld). U kunt via Ideal, Bancontact, overboeking of PayPal betalen. U heeft als consument altijd recht op 14 dagen zichttermijn.

Wanneer u vragen heeft over onze producten of over een bestelling kunt u contact opnemen met onze klantenservice welke op maandag t/m vrijdag is geopend van 9.00uur t/m 17.00uur. Buiten de klantenservice kunt u ons altijd bereiken door een email te sturen naar info@zorgengemak.nl. Wij streven erna uw email binnen 24 uur te beantwoorden.

Ons kantoor is gevestigd te Groesbeek.   

Natuurlijk staan wij open voor uw suggesties en/of opmerkingen. Mocht u iets missen in ons assortiment of op zoek zijn naar een bepaald artikel dan kunt altijd contact opnemen met onze klantenservice. Samen met u zoeken wij een passende oplossing.

Uw Gemak is onze Zorg!