• Snelle levering
  • Zicht termijn van 14 dagen
  • Gratis verzending vanaf €49,95
  • Veilig online betalen
  • Scherpe prijzen
  • Hulp nodig? 024-8440978

Thuisinstallatie rolstoel, rollator of ander hulpmiddel

Zorg en Gemak biedt als één van de eerste online webshops de mogelijkheid aan om uw rolstoel, rollator of ander hulpmiddel bij u thuis af te stellen.

Wat gebeurt er?

Als u voor thuisinstallatie kiest komt er een adviseur van ons persoonlijk bij u langs. De adviseur zorgt ervoor dat de rolstoel, rollator of ander hulpmiddel bij u thuis afgeleverd wordt en naar behoefte van de gebruiker wordt afgesteld. Het gebruik van het mobiele hulpmiddel wordt duidelijk uitgelegd en uw vragen kunnen beantwoord worden.
Zodra alles duidelijk is en de rolstoel, rollator of ander hulpmiddel is afgesteld wordt het afvalmateriaal door ons mee terug genomen zodat u niet met het restafval blijft zitten. 

Kiezen voor Thuisinstallatie

Wanneer u kiest voor het thuis laten afstellen van uw mobiele hulpmiddel kunt u dit aangeven bij het bestellen van het product in de webshop. U kiest bij de optie ''verzending'' voor thuisinstallatie.

Afspraak inplannen

Wanneer u voor thuisinstallatie heeft gekozen dient u bij het bestellen uw telefoonnummer te vermelden. Hierdoor kunnen wij u sneller van dienst zijn. Nadat u de bestelling heeft afgerond zullen wij u dezelfde dag nog bellen om een afspraak te maken. We zullen dan samen met u inplannen wanneer de adviseur langs kan komen met uw nieuwe rolstoel, rollator of ander hulpmiddel.

Kosten Thuisinstallatie

De kosten voor thuisinstallatie van uw bestelde hulpmiddel bedragen €49,95 voor geheel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden). Dit bedrag wordt automatisch mee berekend wanneer u bij het bestellen van uw rolstoel, rollator of ander hulpmiddel heeft gekozen voor thuisinstallatie.