• Snelle levering
  • Zicht termijn van 14 dagen
  • Gratis verzending vanaf €75
  • Veilig online betalen
  • Scherpe prijzen
  • Hulp nodig? 024-8480257

Transport rolstoel

Transportrolstoel. Onze transportrolstoelen treft u in deze categorie aan. Een transportrolstoel heeft geen grote wielen waardoor deze een stuk kleiner is dan een normale rolstoel. De transportrolstoel is tevens lichter in gewicht en daardoor gemakkelijker te mee te nemen in de auto. Een transportrolstoel wordt ook vaak een duwrolstoel genoemd en is eenvoudig opvouwbaar. De armsteunen zijn wegklapbaar om het instappen gemakkelijker te maken. Heeft u meer hulp nodig bij het uitzoeken van een transportrolstoel? Neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 024 848 02 57 of stuur een email naar info@zorgengemak.nl Bent u toch op zoek naar een opvouwbare rolstoel of een lichtgewicht rolstoel? Geen enkel probleem. Ook hiermee helpen wij u ook graag verder. 

Van hoog naar laag sorteren

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

per pagina

Waarom kiest u nu juist voor een transportrolstoel?

Een transportrolstoel heeft meerdere voordelen. Doordat een transportrolstoel geen grote wielen heeft, is deze een stuk kleiner dan een normale rolstoel. Dit brengt gemak in transport met zich mee. De transportrolstoel is tevens een stuk lichter in gewicht en daardoor is deze gemakkelijker te mee te nemen in bijvoorbeeld de auto. Een ander voordeel is dat de transportrolstoel  eenvoudig opvouwbaar is. Om het instappen gemakkelijker te maken zijn de armsteunen wegklapbaar. Door de kleinere wielen loopt u bij de transportrolstoel ook geen risico dat handen en/of kledingstukken tussen de spaken komen vast te zitten.

Onze transportrolstoel modellen

Wij hebben meerdere transportrolstoelen in ons assortiment. Zo ook de transportrolstoel M9. Deze MultiMotion M9 transportrolstoel is robuust en een echte lichtgewicht transportrolstoel. Doordat er geen grote wielen aan de rolstoel zitten scheelt dit minstens 4kg in gewicht. De Carrymate Rolstoel is een bijzondere transportrolstoel. Niet alleen is deze eenvoudig meeneembaar in een handige reistas; ook heeft de rolstoel bijvoorbeeld beensteunen die in- en uitklapbaar zijn.

                    Transport rolstoel

Adviseur spreken?

Kijkt u rustig naar alle transportrolstoel modellen en als u een vraag heeft, neem dan gerust contact op met een van onze vriendelijke, professionele adviseurs. Belt u naar 024-8480257 of stuur een email bericht naar info@zorgengemak.nl. Wij helpen u graag verder.

 

 

 

 

  • Professionele klantenservice
  • Grote kennis en ervaring
  • Gratis verzending vanaf €75
  • Zicht termijn 14 dagen

Vragen? Bel 024-8480257