• Snelle levering
  • Zicht termijn van 14 dagen
  • Gratis verzending vanaf €75
  • Veilig online betalen
  • Scherpe prijzen
  • Hulp nodig? 024-8480257

XL / XXL rolstoel

Rolstoel XL / XXL. In deze categorie treft u onze XL en XXL rolstoelen. Deze rolstoelen zijn speciaal ontwikkeld en gecertificeerd voor de ondersteuning van zwaardere gewichten. Het frame van deze rolstoelen is sterker, waardoor het gebruikersgewicht hoger ligt dan bij de standaard rolstoelen. De zitbreedtes van deze rolstoelen zijn breder dan bij onze standaard rolstoelen. De zwaardere gebruiker kan zo dus veilig gebruik maken van deze rolstoelen. Alle rolstoelen worden geleverd inclusief 2 jaar garantie. Heeft u een vraag? Neemt u dan contact met ons op. Onze vriendelijke adviseurs staan u graag te woord. Belt u naar 024-8480257 of stuur ons een bericht naar info@zorgengemak.nl. U mag ons ook contacteren via de chatfunctie welke zichtbaar is rechts onderin in onze webshop. 

Van hoog naar laag sorteren

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

per pagina

Rolstoel XL / XXL waarom kiest u een groter model?

Personen die wat zwaarder van gewicht zijn hebben rolstoelen nodig die stevigheid en stabiliteit bieden. Door het gewicht van de gebruiker is stabiliteit minder vanzelfsprekend en daarom is het belangrijk dat er een passende rolstoel wordt aangeschaft. Onze rolstoelen XL / XXL zijn gemaakt van zwaardere materialen waarbij de bijproducten zoals de voetsteunen extra groot zijn gemaakt zodat de gebruiker met comfort in de rolstoel zit. De gebruiker ondervindt extra gemak doordat de combinatie van zwaarder en stabieler de maximale ondersteuning biedt.  Het maximale gebruikersgewicht van onze XXL rolstoelen bedraagt 200 kg of zelfs daarboven. Rolstoel opvouwbaar XXL Sentra heeft een max. gebruikersgewicht van 320 kg.

                                                                                        Rolstoel XXL Sentra

Rolstoel Veiligheid voor alles

Veiligheid is zeer belangrijk en daarom zijn alle producten van Zorg en Gemak uitgebreid getest en ook voorzien van betrouwbare certificeringen. Veiligheid wordt hiermee gegarandeerd voor de zwaardere personen die van een rolstoel gebruik gaan maken.

Rolstoel en overgewicht

In de afgelopen 30 jaar is in Nederland het aantal mensen met overgewicht flink toegenomen. Ruim 40% van de bevolking heeft overgewicht, waarvan een deel hiervan een extreme vorm, ook wel obesitas genoemd. Dit blijkt uit cijfers van het CBS. Naar mate mannen en vrouwen ouder worden komt overgewicht steeds vaker voor. Vooral de wat oudere bevolking heeft overgewicht en daarom heeft Zorg en Gemak deze XL / XXL rolstoelen in het assortiment opgenomen.

Vriendelijke, professionele klantenservice

Heeft u een vraag over een XL / XXL rolstoel of heeft u een andere vraag? Onze adviseurs staan u graag te woord. Neemt contact met ons op, want uw Gemak is onze Zorg!

  • Professionele klantenservice
  • Grote kennis en ervaring
  • Gratis verzending vanaf €75
  • Zicht termijn 14 dagen

Vragen? Bel 024-8480257