• Snelle levering
  • Zicht termijn van 14 dagen
  • Gratis verzending vanaf €75
  • Veilig online betalen
  • Scherpe prijzen
  • Hulp nodig? 024-8480257

Lichtgewicht rolstoel

Rolstoel lichtgewicht. In deze categorie vindt u ons assortiment aan lichtgewicht rolstoelen. De rolstoelen zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen. Zo heeft u bijvoorbeeld keus uit rolstoelen met een inklapbare rugleuning en rolstoelen met afneembare wielen. Alle rolstoelen die wij bij Zorg en Gemak voor u in het assortiment hebben zijn inklapbaar en sommige zijn zelfs volledig te demonteren. Wanneer deze rolstoelen volledig gedemonteerd zijn wegen de meeste lichtgewicht rolstoelen slechts 10-12kg of zelfs nog minder. Wij bieden u in samenwerking met MultiMotion een aantal exclusieve lichtgewicht rolstoelen aan. Onze modellen MultiMotion M5 en MultiMotion M6 zijn rolstoelen die zich tevens perfect voor transport lenen. Dankzij de afneembare voetsteunen en wielen blijft er voor het frame slechts een gewicht over van 9,8kg! 

Bij Zorg en gemak staat service hoog in het vaandel en daarom worden alle rolstoelen gratis bij u thuisbezorgd. Daarnaast worden al onze modellen geleverd inclusief 2 jaar garantie. Bent u benieuwd naar onze overige modellen? Kijkt u dan ook eens bij onze opvouwbare rolstoelen of transportrolstoelen 

Van hoog naar laag sorteren

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

per pagina

Waarom kiezen voor een lichtgewicht rolstoel?

Vaak is het gewicht van een rolstoel een groot probleem. De rolstoel is daardoor moeilijker in de auto te tillen en de extra kilo's kunnen ervoor zorgen dat u flink moet duwen wanneer u een bergje op moet. Wanneer u de rolstoel zelf moet voortbewegen is het ook lastig om deze extra kilo's mee te moeten rijden. Een lichtgewicht rolstoel ziet er vaak hetzelfde uit als een standaard rolstoel echter is deze maar liefst 7 tot 8 kilo lichter. Dit lichtere gewicht zorgt er al erg snel voor dat het veel comfortabeler is deze rolstoel te gebruiken. Al onze lichtgewicht rolstoelen hebben een garantie van 2 jaar. Alle lichtgewicht rolstoelen zijn gemakkelijk opvouwbaar / inklapbaar. Tevens zijn ze uitgevoerd met afneembare wielen en is er optioneel een rolstoelkussen leverbaar. 

Onze standaard inklapbare rolstoel

De standaard opvouwbare rolstoel is een prima stoel voor incidenteel gebruik, maar ook voor wanneer u deze vaker gaat gebruiken. Dit budget model is perfect voor gewoon een dagje weg en heeft grote wielen met hoepels waar u zelf makkelijk in voort kunt bewegen. Deze is leverbaar in verschillende zitbreedtes.

Lichtgewicht opvouwbare rolstoel kopen?

Zorg en Gemak biedt meerdere lichtgewicht rolstoelen aan. Een aantal mooie lichtgewicht rolstoelen zijn afkomstig van het merk MultiMotion. Wij hebben de lichtgewicht modellen MultiMotion M5 en MultiMotion M6 speciaal voor u in ons assortiment opgenomen. Het M6 model is een rolstoel van aluminium en weegt slechts 13,7kg! Deze rolstoel is standaard voorzien van afneembare wielen en is hierdoor makkelijk te transporteren in de auto of bus. Model M5 heeft dezelfde kenmerken als het M6 model en deze rolstoel is extra uitgebreid met handremmen en wordt geleverd met een gratis comfortabele rolstoelkussen. Dit model heeft ook een neerklapbare rugleuning. 

Heeft u een vraag?

Heeft u vragen over een lichtgewicht rolstoel en wilt u een van onze vriendelijke, professionele adviseurs spreken? Neem gerust contact met ons op via 024-8480257 (lokaal tarief) of stuur een email naar info@zorgengemak.nl. U mag ook onze chatfunctie gebruiken welke rechts onderin beeld zichtbaar is om een vraag te stellen over een rolstoel of over of wanneer u een andere vraag heeft. Uw gemak is onze zorg!

  • Professionele klantenservice
  • Grote kennis en ervaring
  • Gratis verzending vanaf €75
  • Zicht termijn 14 dagen

Vragen? Bel 024-8480257