• Snelle levering
  • Zicht termijn van 14 dagen
  • Gratis verzending vanaf €75
  • Veilig online betalen
  • Scherpe prijzen
  • Hulp nodig? 024-8480257

Kinderrolstoel

Rolstoel kind. In deze categorie vindt u onze kinderrolstoelen. Vaak worden de kinderrolstoelen op maat gemaakt. Dit is nodig omdat de stoelen goed dienen te passen. Let erop dat kinderen nog groeien. De zithouding is zeer belangrijk voor een kind en wij raden u aan om regelmatig deze zithouding te checken, anders ontstaat de kans op vergroeiing. Onze kinderrolstoelen zijn alle inklapbaar en deze hebben meerdere opties om het voor het kind zo comfortabel mogelijk te maken. Zo zijn de voetsteunen van deze rolstoelen bijvoorbeeld alle gemakkelijk afneembaar. Het uiterlijk van de rolstoel is voor een kind ook belangrijk en ook hier is aan gedacht, deze kinderrolstoelen hebben een mooi uiterlijk.  

Van hoog naar laag sorteren

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

per pagina

Kinderrolstoel kopen?

Rolstoelen speciaal gemaakt voor kinderen zijn vaak licht in gewicht en deze zijn voorzien van gemak opties zodat het kind veilig en comfortabel gebruik kan maken van de rolstoel. De rolstoelen zijn voorzien van voetsteunen welke in hoogte verstelbaar zijn en deze zijn ook weg te nemen. Doordat deze rolstoelen gemakkelijk opvouwbaar zijn kunt u deze gemakkelijk vervoeren.                                                                                                                                                                                                          

 

Rolstoel voor uw kind? Waar mag u op letten?

Waar moet u op letten wanneer u een kinderrolstoel aanschaft? Let u op het gewicht van de rolstoel en stabiliteit is ook belangrijk. Er zijn verschillende zitbreedtes beschikbaar. Let er op dat u de juist zitbreedte besteld.

 

Welke zitbreedte van uw rolstoel heeft u nodig?

Voor het berekenen van de juiste breedte rolstoel mag men uitgaan van de breedte van de heupen maar ook de mate van de gewenste beweeglijkheid in de rolstoel. De ene persoon zit graag stevig in de stoel geklemd, waar de andere misschien liever wat bewegingsvrijheid heeft. Meet u de breedte van uw heupen op en reken voor beide kanten 2 cm erbij, neem vervolgens de breedtemaat welke hier het dichtste bij komt.

 

U heet een vraag over een kinderrolstoel?

Heeft u een vraag en wilt u een van onze adviseurs spreken? Neem dan contact met ons op en bel 024-8480257 of stuur een email bericht naar info@zorgengemak.nl. Wij helpen u graag verder. 

  • Professionele klantenservice
  • Grote kennis en ervaring
  • Gratis verzending vanaf €75
  • Zicht termijn 14 dagen

Vragen? Bel 024-8480257