• Snelle levering
  • 14 dagen retourneren
  • Gratis verzending vanaf €49,95
  • Veilig online betalen
  • Scherpe prijzen
  • Hulp nodig? 0485-800814

Transport rolstoel

Transportrolstoelen kenmerken zich door lichtgewicht en compactheid welke niet ten kosten gaan van uw comfort. Deze rolstoelen zijn altijd uitgerust met een klein wiel aan de achterzijde. Ze worden ook wel duwrolstoel genoemd omdat de gebruiker zichzelf niet kan voortbewegen in dit model rolstoel. Dankzij het sterke frame van al onze transportrolstoelen is een maximum gebruikersgewicht mogelijk van 125 kg. Kiest u bijvoorbeeld voor onze transportrolstoel MultiMotion M9, dan heeft deze ingeklapt slechts een breedtemaat van 20cm en is voorzien met in hoogte verstelbare handvatten voor de persoon die deze rolstoel duwt. Daarnaast zijn de meeste van onze transportrolstoelen leverbaar met opklapbare armleuningen om zo het instappen te vergemakkelijken.

Heeft u meer hulp nodig bij het uitzoeken van een passende transportrolstoel? Kijk dan hier.

Van hoog naar laag sorteren

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

per pagina

Waarom kiest u nu juist voor een transportrolstoel?

Een transportrolstoel heeft meerdere voordelen. Doordat een transportrolstoel geen grote wielen heeft, is deze een stuk kleiner dan een normale rolstoel. Dit brengt gemak in transport met zich mee. De transportrolstoel is tevens een stuk lichter in gewicht en daardoor is deze gemakkelijker te mee te nemen in bijvoorbeeld de auto. Een ander voordeel is dat de transportrolstoel  eenvoudig opvouwbaar is. Om het instappen gemakkelijker te maken zijn de armsteunen wegklapbaar. Door de kleinere wielen loopt u bij de transportrolstoel ook geen risico dat handen en/of kledingstukken tussen de spaken komen vast te zitten.

Onze transportrolstoel modellen

Wij hebben meerdere transportrolstoelen in ons assortiment. Zo ook de transportrolstoel M9. Deze MultiMotion M9 transportrolstoel is robuust en een echte lichtgewicht transportrolstoel. Doordat er geen grote wielen aan de rolstoel zitten scheelt dit minstens 4kg in gewicht. De Carrymate Rolstoel is een bijzondere transportrolstoel. Niet alleen is deze eenvoudig meeneembaar in een handige reistas; ook heeft de rolstoel bijvoorbeeld beensteunen die in- en uitklapbaar zijn.

                    Transport rolstoel

Adviseur spreken?

Kijkt u rustig naar alle transportrolstoel modellen en als u een vraag heeft, neem dan gerust contact op met een van onze vriendelijke, professionele adviseurs. Belt u naar 024-8440978 of stuur een email bericht naar info@zorgengemak.nl. Wij helpen u graag verder.

Hieronder treft u een video wat het gebruik van een transportrolstoel met verstelbare handvatten weergeeft

 

 

 

 

  • Professionele klantenservice
  • Grote kennis en ervaring
  • Gratis verzending vanaf €49,95
  • 14 dagen retourneren

Vragen? Bel 0485-800814