• Snelle levering
  • Zicht termijn van 14 dagen
  • Gratis verzending vanaf €75
  • Veilig online betalen
  • Scherpe prijzen
  • Hulp nodig? 024-8480257

Rollator

Rollator kopen? Rollators zijn er in vele verschillende kleuren, maten en gemaksopties. Bij Zorg en Gemak hebben we een breed assortiment rollators. Of u nou een robuuste stalen rollator zoekt of een aluminium lichtgewicht, bij ons bent u aan het goede adres. Alle rollators zijn uitgevoerd met blokremmen en ergonomische handvatten. Opties zoals een rugsteun, mandje of bijvoorbeeld grote wielen om gemakkelijk de stoep op te komen zijn ook allemaal mogelijk. Al onze rollators worden geleverd inclusief 2 jaar garantie. Het Zorg en Gemak team team staat graag voor u klaar bij het uitzoeken van de juiste rollator welke het beste bij u past. Heeft u moeite met kiezen uit ons assortiment rollators? Neem dan eens contact op met onze deskundige helpdesk. U kunt ons bereiken door te bellen naar 024-8480257 (lokaal tarief) of door een email bericht te sturen naar info@zorgengemak.nl U mag ook gebruik maken van onze chatfuncte welke rechtsonderin op de pagina zichtbaar is.

Rollator
Van hoog naar laag sorteren

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

per pagina

Rollator kopen - Waarom kiest u voor een rollator?

Wat als u minder mobiel bent, door bijvoorbeeld een ernstige val, of u heeft een evenwichtsprobleem of misschien wel een aandoening? Dan kan een rollator u helpen om uw zelfstandigheid, wat zeer belangrijk is, te behouden.  Een rollator is bij Zorg en Gemak verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. U mag hierbij denken aan standaard of lichtgewicht rollators en of het wel of niet opvouwbare exemplaren zijn. De belangrijkste functie van een rollator is dat het moet voorkomen dat u valt. Stevigheid en goede remmen zijn in deze zeer belangrijk. De rollators van Zorg en Gemak hebben alle basiseisen op het gebied van veiligheid, gezondheid, milieu en consumentenbescherming. U kunt hierdoor ervan uit gaan dat u veilig op pad kunt met een rollator van Zorg en Gemak.

Lichtgewicht rollator kopen

Onze lichtgewicht rollators zijn zeer stabiel en stevig. Wanneer u de rollator in uw auto gaat tillen is het fijn wanneer de rollator lekker licht is zodat u uw lichaam niet te zwaar belast. Met een lichtgewicht rollator kunt u gemakkelijk wat vaker en verder de deur uit. Wij hebben bijvoorbeeld de rollator Caremart Litewalk in ons assortiment. Deze rollator weegt slechts 6 kg. Klikt u hier voor andere modellen rollators.

                                                                                                                 Rollator Caremart Litewalk  

Welke rollator kiest u? 

Er zijn vele rollators beschikbaar en om het voor u gemakkelijker te maken hebben wij hier een aantal rollators voor u geselecteerd. 

Voor een lichtgewicht rollator bent u bij Zorg en Gemak aan het juiste adres. Er zijn meerdere lichtgewicht rollators te bestellen, zoals bijvoorbeeld deze lichtgewicht rollator Road

Ook hebben wij speciaal voor u geselecteerde opvouwbare rollators in ons assortiment. Deze opvouwbare rollator Trollymaster RA60 van het merk Multi-Motion is niet alleen eenvouwdig opvouwbaar, maar ook heel stabiel. 

De Quatro Rollator is als beste getest in het tv-programma KASSA. Deze wordt zeer geprezen om haar kwaliteit en duurzaamheid, comfort, stabiliteit en lage prijs. 

Op zoek naar een zeer complete elegante lichtgewicht rollator? Deze Rollator TRACK is licht van gewicht, dubbel opvouwbaar en standaard voorzien van alle accessoires.

                                                              Opvouwbare rollator

 

Hulp nodig bij het uitzoeken van uw rollator? Vraag onze klantenservice om advies

Heeft u een vraag? Graag! Wij staan voor u klaar om u advies te geven en u te helpen bij het vinden van de rollator welke het best bij u past. 

Neem gerust contact met ons op en bel 024-8480257 (lokaal tarief) of stuur een bericht naar info@zorgengemak.nl. Uw gemak is onze zorg!

 

  • Professionele klantenservice
  • Grote kennis en ervaring
  • Gratis verzending vanaf €75
  • Zicht termijn 14 dagen

Vragen? Bel 024-8480257