• Snelle levering
  • Zicht termijn van 14 dagen
  • Gratis verzending vanaf €75
  • Veilig online betalen
  • Scherpe prijzen
  • Hulp nodig? 024-8480257

Over ons

Zorg en Gemak is een onafhankelijke webwinkel die hulpmiddelen selecteert uit een breed aanbod van leveranciers ten behoeve van senioren, minder mobielen, geblesseerden, gehandicapten en/of mensen onder behandeling bij een (fysio-)therapeut.

Zorg en Gemak is specialist op het gebied van verschillende thuiszorgproducten en hulpmiddelen voor ouderen. De door Zorg en Gemak aangeboden thuiszorgartikelen onderscheiden zich door een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Wij zijn voortdurend voor u op zoek naar nieuwe zorgartikelen voor in ons assortiment.

Onze artikelen worden meestal binnen 1-3 werkdagen geleverd. U kunt via Ideal, overboeking of PayPal betalen. U heeft als consument altijd recht op 14 dagen zichttermijn.

Wanneer u vragen heeft over onze producten of over een bestelling kunt u contact opnemen met onze klantenservice welke op maandag t/m vrijdag is geopend van 10.00uur t/m 20.00uur. Buiten de klantenservice kunt u ons altijd bereiken door een email te sturen naar info@zorgengemak.nl. Wij streven erna uw email binnen 24 uur te beantwoorden.

Ons kantoor is gevestigd te Wijchen.   

Natuurlijk staan wij open voor uw suggesties en/of opmerkingen. Mocht u iets missen in ons assortiment of op zoek zijn naar een bepaald artikel dan kunt altijd contact opnemen met onze klantenservice. Samen met u zoeken wij een passende oplossing.

Uw Gemak is onze Zorg!