• Snelle levering
  • 14 dagen retourneren
  • Gratis verzending vanaf €49,95
  • Veilig online betalen
  • Scherpe prijzen
  • Hulp nodig? 0485-800814

Levertijd

De levertijd voor de meeste producten op onze website is 1 tot 2 werkdagen. Op sommige producten zit een levertijd van 2 tot 3 werkdagen. Op de productpagina van elk product staat een indicatie van de levertijd. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte. Maar normaal gesproken worden de producten altijd binnen de aangegeven levertijd bezorgd.


 

Verzendkosten binnen Nederland

Vanaf €49,95 worden al onze producten gratis verzonden! Onder de €49,95 rekenen wij €6,95 verzendkosten.

Verzendkosten buiten Nederland

De verzendkosten voor buiten Nederland worden berekend op gewicht en grootte van het pakket. Nadat u de producten in uw winkelwagen heeft toegevoegd en heeft aangegeven dat het buiten Nederland moet worden verzonden kunt u de verzendkosten inzien.


 

 

Koeriersdiensten

Wij versturen onze producten via verschilende koeriersbedrijven. Hieronder kunt u meer bezorginformatie vinden van PostNL, GLS en DHL.

Bezorging PostNL

PostNL bezorgd van dinsdag t/m zaterdag. Niet thuis? Bent u niet thuis als de bezorger uw pakket wilt bezorgen? Dan proberen ze het standaard af te leveren bij uw directe buren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een bericht voor u achter. Hierop vindt u een 'niet-thuis-code': met deze code kunt u dezelfde dag tot 22:00 aangeven waar u uw pakket bij de tweede keer wilt laten bezorgen. Als u hier geen gebruik van maakt komt de bezorger de volgende werkdag weer aan uw deur met het pakket. 

Niet thuis bij de 2e bezorgpoging?

Lukt het niet om uw pakket af te leveren bij de tweede bezorgpoging? En heeft u de bezorging van te voren niet gewijzigd? Dan kunt u de zending ophalen bij een Postkantoor bij u in de buurt. Het adres staat op het bericht dat de bezorger voor u heeft achtergelaten. U heeft twee weken om uw pakket op te halen. Vergeet niet een geldig legitimatiebewijs mee te nemen wanneer u het pakket ophaalt.

Bezorging GLS

GLS bezorg op werkdagen van maandag t/m vrijdag en in Nederland meestal binnen 24 uur na verzending.

Niet thuis?

GLS vraagt een van de buren of ze het pakket kunnen aannemen. Als geen van de buren het pakket kan aannemen, neemt GLS het mee terug naar haar depot. In beide gevallen laat de bezorger een zogeheten “Niet Thuis Bericht” achter met belangrijke informatie, zoals de naam van de buren of informatie over de afleveropties.

De ''Niet Thuis Code''

Op het Niet Thuis Bericht staat een ''Niet Thuis Code''. Met deze code of met het pakketnumer en de postcode kunt u het pakket online volgen, bijvoorbeeld op een smartphone. De Niet Thuis Code is met name belangrijk als GLS het pakket naar het depot heeft teruggebracht. U kunt dan online, met het nummer en de postcode, zelf bepalen wat de volgende stap is.

Afleveropties na een Niet Thuis Bericht

Als een pakket naar het depot is teruggebracht, biedt GLS de volgende opties:

  • Het pakket opnieuw laten aanbieden op hetzelfde bezorgadres. Voor de beschikbare bezorgdata worden tijdvensters van drie uur opgegeven.
  • Het pakket zelf bij het GLS-depot of een GLS PakketShop afhalen. Het pakket blijft in het depot of de PakketShop en kan binnen vijf dagen opgehaald worden.

Heeft de GLS bezorger een Niet Thuis Bericht achtergelaten? Dan kunt u kenbaar maken hoe u het pakket alsnog in ontvangst wilt nemen: Niet Thuis Bericht

Bezorging DHL

DHL bezorg van maandag t/m zaterdag in 4 verschillende tijdvensters. Over het algemeen probeert DHL uw pakket eerst in de middag aan te bieden. Wilt u weten in welk tijdvensters de DHL bezorger bij u thuis langskomt? Dat kunt u, tot 10 dagen vooruit, met uw postcode bekijken: Bekijk bezorgtijden