• Snelle levering
  • 14 dagen retourneren
  • Gratis verzending vanaf €49,95
  • Veilig online betalen
  • Scherpe prijzen
  • Hulp nodig? 0485-800814

Toiletverhoger

In deze categorie vindt u onze toiletverhogers. Een toiletverhoger is een ideaal hulpmiddel voor personen die niet te diep kunnen bukken door bijvoorbeeld een operatie. ZorgenGemak heeft een uitgebreid aanbod toiletverhogers in haar assortiment. Toiletverhogers in verschillende maten maar ook met een zachte of een harde zitting kunt u bij ons bestellen. In ons assortiment vindt u verschillende merken toiletverhogers, zoals de toiletverhoger zonder deksel Atlantis.

Toiletverhoger
Van hoog naar laag sorteren

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

per pagina

Voor welke toiletverhoger kiest u?

Toiletverhoger aanschaffen? U kiest voor een toilet verhoger wanneer het voor u of voor een bekende van u behoorlijk lastig is om te gaan zitten op een toilet of wanneer u opstaat van het toilet. De hoogte van een toilet speelt hierbij een belangrijke rol. Met het ontbreken van een steun wordt het vrij lastig om zorgeloos gebruik te maken van uw bezoek aan het toilet. Zorg en Gemak heeft voor u speciaal geselecteerde toiletverhogers in het assortiment. U hoeft hiervoor niet te verbouwen. Deze toiletverhogers heeft u vrij makkelijk geplaatst. Wij bij Zorg en Gemak helpen u graag aan de juiste toiletverhoger.

U vindt onder de producten meer informatie over de toiletverhogers. Wanneer u vragen heeft, neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij helpen u graag!

 

Toiletverhogers! Wat is nu het verschil?

Zorg en Gemak heeft diverse toiletverhogers voor u in het assortiment. Welke kiest u?

Omdat er verschillende soorten toiletverhogers zijn is het voor u belangrijk om te weten welke u kiest. De keuze wordt bepaald door voor uzelf een paar eenvoudige vragen te stellen. Vragen zoals;

heb ik armleuningen nodig wanneer ik op wil gaan staan? Bij Zorg en Gemak kunt u kiezen voor leuningen aan de toiletverhoger, Toiletverhoger compleet,zelf of u kunt kiezen voor een toiletverhoger met multiframe, de Prima Multi frame. Dit frame is in hoogte en breedte verstelbaar enoptioneel kunnen armsteunen worden bijgeleverd.

Verder is het voor u ook handig om u zelf af te vragen of dat u liever voor een zachte zitting kiest. Ook hiervoor bent u bij Zorg en Gemak aan het juiste adres. Zo hebben wij bijvoorbeeld de Zachte toiletverhoger 10 cm voor u geselecteerd. Deze toiletverhoger heeft een zachte, met schuimrubber gevulde toiletverhoger met wasbare witte vinylhoes.

 

Het Zorg en Gemak klantenservice team

Wij zijn er voor u om u helpen aan de juiste toiletverhoger en daarom vinden wij het belangrijk om u te laten weten dat u ons kunt bereiken via telefoon of email.

Telefoon: 024-8440978

Emailadres: info@zorgengemak.nl of gebruik het contactformulier

Openingstijden klantenservice:

maandag t/m vrijdag van 10.00uur t/m 18.00uur

Uw gemak is onze zorg!

 

 

 

 

  • Professionele klantenservice
  • Grote kennis en ervaring
  • Gratis verzending vanaf €49,95
  • 14 dagen retourneren

Vragen? Bel 0485-800814