• Snelle levering
  • Zicht termijn van 14 dagen
  • Gratis verzending vanaf €75
  • Veilig online betalen
  • Scherpe prijzen
  • Hulp nodig? 024-8480257

Postoel

Een postoel kopen is bij ons zeer eenvoudig. Een postoel wordt ook wel toiletstoel genoemd. Een postoel is een ideaal hulpmiddel voor mensen die de normale gang naar het toilet niet kunnen maken. Er zijn een aantal verschillende postoelen verkrijgbaar. Zo hebben we een model toiletstoel verstelbaar in hoogte  welke erg lijkt op een gewone stoel en daardoor totaal niet opvalt wanneer je deze in de kamer plaatst. Tevens is er ook een multifunctionele toiletstoel verkrijgbaar welke ook als douchestoel gebruikt kan worden, deze heeft een wat sterieler uiterlijk en is meer geschikt voor de badkamer. Verder hebben wij ook onze topper Toiletstoel Club in het assortiment. Deze is verkrijgbaar voor een zeer scherpe prijs van € 99,-. 

Van hoog naar laag sorteren

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

per pagina

Welke postoel kopen?

Wij begrijpen dat het voor u lastig kan zijn om naar het toilet te gaan, omdat u bijvoorbeeld moeilijk ter been bent of u, om wat voor een reden dan ook, ‘s nachts lastig bij het toilet kunt komen. Dit kan vervelend zijn en daarom zijn wij er voor u om de juiste toiletstoel voor u te vinden. Welke postoel past het beste bij u? Wij hebben verschillende toiletstoelen, welke ook wel postoelen worden genoemd, in ons assortiment. Al onze postoelen hebben een stevig frame en vele hebben een toilet klep. Dankzij een handig afschuif systeem is de toiletklep vrij eenvoudig te bedienen. Mocht u een opvouwbare postoel willen kopen, kijk dan eens hier.

Verschillende soorten postoelen

Zoals hierboven benoemd heeft Zorg en Gemak verschillende soorten toiletstoelen, speciaal voor u, in het assortiment. Zo hebben wij deToiletstoel inklapbaar Deze stoel is zeer stevig en comfortabel. Dit komt door de zachte, waterafstotende bekleding, wat het heel fijn maakt om op te zitten. Een ander model is de Toiletstoel Club. Doordat het frame van deze toiletstoel van gecoat metaal gemaakt is en dat de rugleuning en armsteunen bedekt zijn met een waterafstotende zachte bekleding, is deze toiletstoel Club vrij speciaal. Ook als ook op zoek bent naar een Mobiele toiletstoel, bent u hier bij Zorg en Gemak aan het juiste adres. Deze mobiele Toiletstoel is een verrijdbare stoel, met afneembare en wegklapbare voetsteunen en deze is van alle gemakken voorzien. Neemt u gerust contact met ons op wanneer u vragen heeft. Ons professioneel klantenservice team staat u graag te woord.

Wat kost een toiletstoel nu precies?

De prijzen van onze toiletstoelen verschillen nogal en dit komt door de verschillende functies die een toiletstoel heeft. U kan al een postoel kopen vanaf €49,95. Het is daarom belangrijk dat u weet welke toiletstoel voor u het meest geschikt is. Wij hebben regelmatig aanbiedingen en het is dus raadzaam om onze website goed in de gaten te houden.

Wij willen u nogmaals aangeven dat u gerust contact met ons op mag nemen wanneer u vragen heeft. U kunt contact met ons opnemen door te bellen naar 024-8480257 of te mailen naar info@zorgengemak.nl. Wij vinden het belangrijk om u goed te woord te staan, want Uw gemak is onze zorg!

  • Professionele klantenservice
  • Grote kennis en ervaring
  • Gratis verzending vanaf €75
  • Zicht termijn 14 dagen

Vragen? Bel 024-8480257