• Snelle levering
  • 14 dagen retourneren
  • Gratis verzending vanaf €49,95
  • Veilig online betalen
  • Scherpe prijzen
  • Hulp nodig? 0485-800814

Douchestoelen

U wilt een douchestoel kopen? Wanneer u meer moeite krijgt om zelfstandig te douchen, is een douchestoel hiervoor een prima oplossing. U hoeft ook niet meer bang te zijn dat u zult uitglijden of vallen. Zorg en Gemak biedt u een ruim assortiment aan douchestoelen. Er zijn verschillende modellen verkrijgbaar, denk daarbij aan een Douchestoel mobiel met wieltjes of een vaste Douchestoel met nylon rug. Al onze douchestoelen zijn voorzien van anti-slip doppen en alle stoelen zonder wielen zijn in hoogte verstelbaar.

Wilt u liever eerst wat deskundig advies? Neem gerust contact met ons op: 024-8440978 wij helpen u graag verder, want uw gemak is onze zorg.

Douchestoelen
Van hoog naar laag sorteren

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

per pagina

Welke Douchestoel kiest u?

Omdat er verschillende modellen douchestoelen verkrijgbaar zijn, is het handig voor u om te bepalen welke het beste bij u past.

Wanneer u zelf moeite heeft om lang te blijven staan terwijl u aan het douchen bent is een douchestoel zeer handig en daarvoor zijn er verschillende douchestoelen verkrijgbaar. Alle douchestoelen van Zorg en Gemak zijn stabiel, en veilig. Wij vinden het belangrijk dat u comfortabel op uw douchestoel zit en daarom hebben wij verschillende keuzes, zoals in hoogte verstelbare modellen en opklapbare douchestoelen met steun.

Wat zijn nu de voornaamste verschillen in onze douchestoelen? Deze verschillen zijn voornamelijk gebaseerd op de rugleuningen of armleuningen. Of ze opklapbaar zijn en met of zonder wieltjes.

Onze in hoogte verstelbare douchestoelen

Wij hebben speciaal voor u geselecteerde in hoogte verstelbare douchestoelen met armleuningen welke uiterste comfort brengen terwijl u aan het douchen bent.
Deze douchestoelen hebben anti-slip doppen, welke optimale veiligheid bieden. Ook heeft het zitvlak van deze douchestoelen gaten, wat ideaal is voor de waterafvoer.

Toch op zoek naar douchekrukjes?

Wilt u comfortabel en veilig onder de douche? Dan kunt u bijvoorbeeld ook kiezen voor voor een douchekrukje, die u gemakkelijk op kunt bergen na het gebruik. Denk bijvoorbeeld aan de Contour douchekruk, waarvan de zitting geperforeerd is voor een goede drainage. deze douchekruk heeft ook grepen aan beide zijkanten voor goede steun en stabiliteit.

Meer informatie nodig?

Zo zijn er veel mogelijkheden betreffende de aanschaf van douchestoelen, opklapbare douchestoelen en douchekrukjes, zodat u weer veilig en met plezier kunt douchen. Weet u niet helemaal precies welke douchehulpmiddelen u graag wilt kiezen? Neemt u dan gerust contact met ons op via 024-8440978 of info@zorgengemak.nl, wij beantwoorden graag al uw vragen, want Uw gemak is onze zorg!

  • Professionele klantenservice
  • Grote kennis en ervaring
  • Gratis verzending vanaf €49,95
  • 14 dagen retourneren

Vragen? Bel 0485-800814