• Snelle levering
  • Zicht termijn van 14 dagen
  • Gratis verzending vanaf €75
  • Veilig online betalen
  • Scherpe prijzen
  • Hulp nodig? 024-8480257

Douchestoel opklapbaar

Douchestoel opklapbaar kopen? In deze categorie vindt u ons brede aanbod van opklapbare douchestoelen. Een opklapbare douchestoel wordt anders dan een douchekruk of douchestoel aan de muur bevestigd en is opklapbaar waardoor hij na gebruik zo min mogelijk ruimte inneemt. Dit maakt een douchezitje ideaal voor kleine badkamers. Er zijn verschillende modellen opklapbare douchestoelen verkrijgbaar. Zoek u wat anders? Denk ook eens aan een douchestoel met rugleuning of zonder rugleuning, met armleuning of zonder armleuning.  Kijk ook gerust eens in de categorie douchestoel of douchekruk.

Douchestoel opklapbaar
Van hoog naar laag sorteren

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

per pagina

Douchestoel opklapbaar nodig? Waarom nu juist een opklapbare douchestoel?

Douchestoel opklapbaar aanschaffen? Wij laten u weten waarom nu juist een opklapbare douchestoel. Wanneer u een beperking heeft is het lastig om te douchen en dan is het raadzaam om een goede douchestoel aan te schaffen. Een opklapbare rolstoel is nu juist zo handig omdat omdat u veel ruimte kunt besparen. Voor kleine badkamers is een opklapbare douchestoel heel handig. De opklapbare douchestoel is heel licht en daarom is deze door iedereen makkelijk in te klappen. Overtollig water wordt snel afgevoerd en ook handig is dat de opklapbare douchestoel makkelijk schoon te maken is.

 

Verschillende modellen opklapbare douchestoelen

Er zijn verschillende modellen opklapbare douchestoelen verkrijgbaar. Onze douchestoel opklapbaar met steun is een zeer comfortabel douchezitje en heeft een houten zitting. Deze opklapbare douchestoel wordt aan de muur gemonteerd en kan opgeklapt worden. Zo hebben wij bijvoorbeeld ook een Douchestoel opklapbaar met armsteunen Etac. Deze douchezitting van Etac is een zeer mooi model en heeft een mooi mooi design voor in uw badkamer. De douchezitting ziet er zowel opgeklapt als neergeklapt zeer elegant uit. De armsteunen zijn zeer belangrijk, wat voor de nodige ondersteuning zorgt.

 

Vraag om hulp; onze klantenservice team staat u graag te woord

Zo zijn er veel mogelijkheden betreffende de aanschaf van opvouwbare douchestoelen. Heeft u vragen over een opvouwbare douchestoel of douchekruk? Neemt u dan gerust contact met ons op via 024-8480257 of info@zorgengemak.nl, want Uw gemak is onze zorg!

  • Professionele klantenservice
  • Grote kennis en ervaring
  • Gratis verzending vanaf €75
  • Zicht termijn 14 dagen

Vragen? Bel 024-8480257